Go to main content.

Az Alconról

About Alcon Hero

Az Alcon alapítása óta meghatározó szerepet tölt be a szemészet területén, azzal a céllal, hogy mindenki átélhesse a tökéletes látás örömét. Több, mint 75 éves múltjával az Alcon a világ vezető szemészeti márkája melynek szemsebészeti és szemápolási termékei első helyen állnak világszerte.

Üzleti céljaink

Vezető pozíciónkat élvonalbeli és korszakalkotó technológiánknak köszönhetjük, amely meghatározza a szembetegségek, látásproblémák kezelésének módját. Mi ajánljuk a legszélesebb körű szemápolási és szemészeti termékskálát két üzletágunk, a Sebészeti és a Vision Care divíziók által.

Blurred background-image

Sebészeti divízió

Blurred background-image

Sebészeti divízió

Az iparág legátfogóbb termékportfólióját kínáljuk, lehetővé téve a sebészeknek, hogy a legjobb eredményeket érhessék el pácienseiknél. A sebészeti portfóliónk szürkehályogra, retinára, fénytörésre és a fejlett intraokuláris lencsére (ATIOL) specializálódott technológiákat és eszközöket egyaránt tartalmaz, akárcsak a szürkehályog és fénytörés okozta gondok, például presbyopia és asztigmia kezelésére. Fejlett viszkoelasztikus sebészeti megoldásaink és sebészeti csomagjaink mellett egyszer használatos termékeket is kínálunk szürkehályog- és vitreoretinális műtétekhez.

Blurred background-image

Vision Care divízió

Blurred background-image

Vision Care divízió

Az egyik legnagyobb kontaktlencse- és kontaktlencse-ápolószer gyártó vállalat vagyunk. Portfóliónk a napi és havi viseletű, szemszínkiemelő kontaktlencsék és a szemszárazság kezelésére szolgáló szemcseppek és vitaminok átfogó kínálatából áll.

 
Befektetői kapcsolatok
Az Alcon a legnagyobb szemészeti eszközöket gyártó vállalat a világon. Tevékenységünk a hatalmas és dinamikusan fejlődő szemsebészeti és szemápolási piacon zajlik. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy megteremthessük az embereknek a tökéletes látás élményét. Erős alapjainkat megbízható márkánknak, iparági örökségünknek és előrehaladásunknak, piacainkon elfoglalt vezető pozíciónknak köszönhetjük, csak úgy, mint folyamatos elköteleződésünknek az innovációba történő jelentős mértékű befektetések iránt.
Az Alcon jótékonysági tevékenységivel világszerte segít az embereknek abban, hogy egyre nagyobb számban férhessenek hozzá a minőségi látásgondozáshoz. Vezető szerepet vállal a szemészeti szakemberek képzésében, s számukra a gyakorlati tudás átadásában, továbbá támogatja és erősíti azokat a közösségeket, ahol élünk és dolgozunk.
Célunk, hogy olyan magas színvonalú termékeket biztosítsunk, amelyek nemcsak eleget tesznek az ügyfelek elvárásainak, hanem meg is haladják azokat. Az elvárások teljesítéséhez külső és belső szabványok és követelmények szerint működünk.

Transparent background-image

Építsen karriert az Alconnál

 

Floating image