Go to main content.

 

Miért az Alcon?

 

Miért az Alcon?

Juttatásaink az átfogó kompenzációs irányelvünk fontos elemét alkotják és stratégiánkat nagyban meghatározzák. Juttatásainkat úgy terveztük, hogy képesek legyünk felvenni a versenyt a tehetséges munkatársak megszerzéséért folytatott növekvő globális kihívások közepette.
 

Sokszínűség és befogadás

 

Sokszínűség és befogadás

Munkatársaink sokszínűsége tükrözi a rendkívül változatos ügyfélbázisunkat. Ez egyszerre szélesíti látókörünket és tesz minket képessé arra, hogy olyan vásárlói visszajelzéseket kaphassunk, amelyek segítenek minket pácienseink szükségleteinek kiszolgálásában.
 

Egészség és jóllét

 

Egészség és jóllét

Munkatársaink jelentik a vállalatunk és sikerünk zálogát. A munkatársi jóllét biztosítását és erre irányuló programjaink segítségével igyekszünk könnyebben elérhetővé tenni számukra egy egészségesebb életvitelt.
 

Kultúra és értékek

 

Kultúra és értékek

Sikerünk a munkatársaink kreativitásának, elkötelezettségének és teljesítményének függvénye. Ezért kiállunk a teljesítményorientált kultúra mellett, amely az együttműködésen és innováción keresztül elért teljesítményt díjazza.
 

 
Építse karrierjét nálunk
A szakmai fejlődés az Alconnál a készségek, képzettségek és a tapasztalat elsajátításának átfogó folyamata, amely lehetővé teszi Önnek, hogy elérje szakmai célkitűzéseit.